Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu har vi älskat





nu har vi älskat




nu blåser en vild sång genom våra

glada kroppar



vi är hemma hos varandra

vår ömhet smälter smärtorna

i livsförnyande kyssar





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-27 15:06



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint, Johan
2011-10-27

    purplepea
So Damn Hot! Hot diggity damn!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP