Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta, hjärna, smärta

redo, raket, rask
rolig
dunk - dunk
diafragma ner och diafragma upp

kryllande, killande, krumbuktande
krampande
dunk-dunk
andas in och andas ut

flåsande, flämtande, färdig
färsking
dunkdunk-dunkdunk
dra in och dra ut

stånkande, stönande, stirrande
stålsatt
dunkdunkdunkdunkdunkdunk
pressa in och trycka ut

nöjd, neutral, naturell
naken
dunk - dunk
en suck

duellerad




Fri vers av torktumlare
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 22:23



Bookmark and Share


  Robin V
Oj oj!

Mycket bra!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

torktumlare
torktumlare