Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la för mycket på dig

lever i det här livet
fast i den här stunden
bara jag kan ändra det
måste själv ha valt den här sekunden

skulle egentligen inte ändra så mycket
kanske skulle hämta hit dig ett litet tag
pussa ditt röda, rivande skägg
låta dig gå igen efter någon dag

allt har sin tid
och vi kommer få mer av vår
för jag vet mer än någonsin vad jag vill
jag vill ha det som igår

vad jag än säger och gör
vart du än är
kommer jag alltid önska
att vi fortsätter såhär





Fri vers av torktumlare
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torktumlare
torktumlare