Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3D och IMAX

det jag menar med det jag säger
är vad du vill mena med det du sa

jag sa aldrig att vi skulle nå fram men jag lovade att försöka
i mitt djupaste innersta med
dom orden

som föll enkelt ur din mun
fast ditt inre knep igen

fäste jag dig vid mitt hjärta
gjorde jag dig till mitt hem

vad är koden till mitt bankkonto
vad är bilder på mig naken
vad är drömmarna jag sparat på i flera år,

jämfört med att vara hem?
hem är dit jag kommer söka mig

när pengarna är slut
när alla sett min rumpa
när alla drömmar har blivit mardrömmar,

då kommer jag hem

för vägen dit är enkel
om du nu
menar vad du sa

-------------------------------------------------
Oliver jag älskar dig.




Fri vers av torktumlare
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-03-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torktumlare
torktumlare