Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte släppa dig......

Går inte en dag att du inte finns i mina tankar, den förbjudna frukten som jag inte får se på,
inte röra, inte känna, inte smaka, inte ha...
Jag klarar mig.... så sa jag.... mmm så sa jag...idiot!
Vet att tankarna jag har är orealistiska - gå vidare - lev!
Mitt svar: kan inte....


Skjut mig i benet, jag är ändå halt.


Einsteins teori infann sig när du var nära.
Varför kan jag inte släppa....
Jag måste ju...
Orealistiskt...Get over it....
MOVE ALONG!




Fri vers av Ann-Sofie "Dorpan" Stjernkvist
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-28 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kan denna fruktansvärda-underbara visa. Det tar tiiiiid. Kräver ett arbete man inte tror man är mäktig men tro det eller ej...känslorna liksom tonar ut...bra att skriva till varann..om det är möjligt. lycka till !
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie "Dorpan" Stjernkvist