Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögners leende

Livet är hårt att leva

ont gör det ibland

Det stärker säger någon

Det dödar säger man

 

Bägaren rinner över 

Den är halvtom  och halvfull

fast ändå är den så full

som den behöver

för att rinna över

 

Smärtan den är där 

men bara lite grand

Vem lurar jag här 

med mitt hjärta i brand.

 

Sluta ljug för dig själv

Sluta ljug för oss alla, 

Ljug så vi tror dig

Låt leendet av lögn dig kalla

 

Le le le en jävla massa

Ta dig sen i kragen 

Håll dig för käften

Innan du kastar från magen

.

Ja den dagen

håll för magen

Annars blir du tagen

För lögn mot dig själv.

 

Ja, livet är hårt att leva

ont gör det ibland

Det stärker säger någon

Det dödar säger man

 

Jag lever än som stark person med döden inom mig.




Fri vers av Ann-Sofie "Dorpan" Stjernkvist
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 01:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o viktig kring livets, ibland framkomna, problem
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie "Dorpan" Stjernkvist