Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt drömde jag om dig

Du hade en konstig gul hatt på ditt huvud
men du var glad i alla fall

Du sa att du hade flyttat till en annan värld nu
men du var glad i alla fall

Du sa att du saknade en hel del i vår värld
men du var glad i alla fall

När jag vaknade så var jag ledsen
men jag är glad i alla fall




Fri vers av Therés
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-01-13 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!