Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omlopp


Hjärtat ömmar
Lämnar dina blickar
går in i mörkret
Hämtar kraft
i det omedelbara
Skingrar tankarna
med en cigarrett




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-10-29 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP