Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Grottunge

Du är så vacker i min syn
Dina vackra ögon din mjuka kropp
Din lilla vilsna själ
Min kuk blir hård som en fura
och sträcker sig långt upp mot skyn
Jag saknar dina blodsvullna läppar runt mitt ollon
och få tränga in i din grotta.
En dagdröm jag lever för att få dig i sängen.
Jag vet en dag är vi där, vi älskar och ler
svettiga kroppar gnids mot varandra.
Och jag ser på dig och du är så grann och du
mot mig ler.




Fri vers (Fri form) av Keneth Larsson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keneth Larsson