Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat - Varför inte?

Självgoda Snyltare,
narkomaner som gömmer sig
Bakom en Självgod titel

Såsom Doktorer, Professorer -
Arroganta personer som gömmer sig
Bakom en fördold mask - Av litterära verk!

PENGAR PENGAR PENGAR!!!!!!

Ni äter Gourmé mat!!!

Magarna Svullnar upp!!!

Cancern stiger i era Själviska Organ;

Ni så kallade AKADEMIKER -

Högt stående Personligheter- Högfärd!!!

När Ni står på Dödens Kant - Likmaskarna
äter upp er Inifrån - Ni Våndas!!!

Skräcken lyser i era ögon!

Svetten Rinner från era pannor!

Skiten Forsar Ur Era Välsignade Bukar!

Ni Pissar äkta Champagne!!!

Ni Kommer Inte Undan!!!

Vad Fan försökte Ni vara?

Hyenorna äter upp er INIFRÅN!!!

NI KOMMER INTE UNDAN!










Fri vers av Keneth Larsson
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-11-15 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keneth Larsson