Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsvänner

Det flyter vatten under alla broar

När man hör en vän på håll tjoar

Värms hjärtat och endorfinerna sätts i hårdvarv

Gamla minnen utlovar hejdlösa garv

En sann vän kommer ihåg

Som hjälper till vid illdåd

Vännen som får regnet att sina

Snälla du, glöm aldrig Vännerna dina




Fri vers (Fri form) av Hit&Dit
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 16:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
viktigt med vänner
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hit&Dit