Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applåd!

Första klappet kom efter några minuter

Känslorna som samlades, fan jag njuter

Dag ett på poeter.se

Detta kommer jag fortsätta med

Roligt att någon läst och tagit till sig

Känns skumt och overkligt för mig

Men kanske exakt så det skall vara

Knäppa och knappa, nu är tre klara




Fri vers (Fri form) av Hit&Dit
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 16:59



Bookmark and Share


  Kalle.O
Välkommen till en något annorlunda värld
en värld av skildringar och poesi
här blir du antingen "hatad"eller älskvärd
Hur som haver, i ordet är du fri!

Välkommen:)
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
Minns lyckan..visst är det kul!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hit&Dit