Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 augusti 2011

jag viskar alltid
tillochmed hjärtat viskar
ibland

för det har inte tillräckligt med kraft
för att skrika




Fri vers av regnfaller
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnfaller