Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern har dödat mig.

Vintern har mördat igen.
Dödat min röda höst.
Strypt vindarnas lek.
Tvingat löven att falla.

Vintern har mördat mig.
Liksom dig.
Maniskt påverkat,
det undermedvetna.

Vintern har mördat allt.
Kysst allas läppar adjö.
Frusit våra hjärtan.
Inta en sömnlös skepnad.

Vintern har älskat mig sönder.
Först med ljus.
Sedan med glitter.
Den lurade mig ut.

Där den kramar mig godnatt.




Fri vers av Tamsyn
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-01-13 11:01



Bookmark and Share


  Lithia
Jättevackert, jag kan känna vintern ända hit :)
Den rörde mig verkligen, fortsätt i samma stil!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tamsyn