Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivkramp


tillsammans med frustrationen

det är så förbannat svårt,
när det helt enkelt
bara inte går
när det brinner i fingrarna
men hjärnan är tom

fan jag måste gå ett varv

kanske kan jag hitta

något
eller kanske kan något hitta mig

kanske





två timmar senare tillsammans med frustrationen
sitter vi här igen
inte mer
och
inte mindre
lättade
än tidigare

kanske skulle jag försöka hårdare att hitta

något
eller kanske kan något hitta mig

ja, kanske


igår satt vi också här
frustrationen&jag
och försökte säga

...


något,
vad som helst

men inte fan blir det lättare av att vara två
jag skall sluta upp med att försöka hitta

något
eller att något skall hitta mig


jag skall bara skriva




Fri vers av Tamsyn
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 23:54



Bookmark and Share


  Johannes
Du skrev om skrivkrampen/kampen ändå... och ja, väldigt bra beskrivet. Sitter där också, jag och frustrationen, och kämpar med orden... kämpar med känslorna.

Jag gillar, speciellt;

\"jag skall sluta upp med att försöka hitta

något
eller att något skall hitta mig\"

Du kan. Helt klart så kan du. Keep it up! :)
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tamsyn