Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya skor

någon har lagt en tumme
på ritningen som inte längre
stämmer med fantasin

stövlarna på berget
lapar sol
torkar för att leta
efter sina ägare

verkligheten kommer och går sin väg
utan en tanke på
vem som står och gråter

det är bara ett hjärta
som måste lära sig att
dra nya gränser när
det växer ur sina skor




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 08:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen mig i hjärtat! Bra ordat!
2011-10-31

  cilax VIP
tycker om dikten
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson