Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioritaire

Minns du den där boken
den som jag alltid nämner
som min bästa

den som handlar om
en brevväxling med hetta

den som handlar om att släppa
alla spärrar
och vara sig själv

bortom ansikten
bortom vardag

men ändå omöjlig
att praktisera rent konkret.

Var det så det blev?
Om så är
kan vi gärna fortsätta

vara
varandras vackraste
värsta

men låt oss aldrig sluta
som boken




Fri vers av Tina-sol
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-10-31 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol