Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eget foto okt 2011)


Små silvertrådars glitter




Som små, små silvertrådar
blänker de –
de få men ändå
så vackra minnen
hon sparat
längst inom

skatter att plocka fram
när nordanvinden piskar
och tårarna försöker
hindra henne
från att se
ljuset

det ljus som trots allt
följer hennes steg
i kampen om ett

värdigt liv




Fri vers av Junitvillingen
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-31 11:06



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
och en otroligt vacker bild...
2011-10-31

  Anita Brännström VIP
så fint och sensibelt...
2011-10-31

  Bringebruden
Så skört...
Livet och silvertrådarna, så sköra...
2011-10-31

  Teresia Ridell
Mycket vackert, min vän !
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen