Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Den officiella statistiken' av e-poeten, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (712) rent inofficiellt sett?








Jag är självklart
anhängare till poetens
tankar om officiell

statistik, samtidigt är
jag självklart anhängare
(rent officiellt förstås)

till officiell statistik.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 16:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bildrikt talat, som fisken i vattnet... förutom att i mitt akvarium för flygfiskar är vattnet ett överflödande element
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP