Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med varandra



Tala med varandra
Möt varandra på riktigt

Mörkret är så kallt
Kärleken är så varm

Se varandra som en 
del av den sköna naturen

Säj ja till det heliga livet
& rör vid varandra med ljus

Jag talar till dej om det 
innerliga helande samtalet




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-01 14:16



Bookmark and Share


    lory
det sanna möten,underbart utan masker..bravo
2011-12-15

  Suzy med punkterna
Varsamt fint
2011-11-02

  Seglaren
Visst skulle jag kunna tala med dej. Du är väl inte alltid ute efter tjejer?
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP