Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAN GOGHS LUFTFÄRD

Jag har skurit mig på ramen
Ramen på en spetsig tavla

Det är Van Gogh som
viskar till mig:
- Visa känslor utanför ramen !

Jag greppar tavlan och
slänger ut den genom fönstret
samtidigt som jag säger:

- Vila i frid ...




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-01 19:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ursäkta mig, jag stavade fel till parmich då jag stavade det pramisch, paramich skall det naturligt nog vara.
2012-02-03

  lodjuret/seglare VIP
En alldeles utmärkt paramisch, i Australien hade det dock varit en tavla av Van Helsing. I kvartsfigur.
2012-02-03

  Per Blomqvist
Haha
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP