Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningsscener

Pressar mig ner i mjuka byxor.
Och tejpar upp mungiporna med silvertejp.
Nu ska vi ha det så jävla mysigt.

Tjugo minuter in i filmen stänger jag av.
Kör en guerilla-attack på mitt eget sinne; sätter på yoga-musik, tänder ljus och fokuserar på vilken löjlig färg som helst.
Varje inandning är att gå i trånga skor.

Har sett så många bra öppningsscener.
Men aldrig ett lyckligt slut.




Fri vers av Montén
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-02 18:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag försöker närma mig texten med glatt sinne och öppna känslostormar. Ser orden som ett hot i början.Gjorde inte första vokalen i andra meningen ett utfall mot mig?

Är inte innehållet I texten allför kvävande sitt varande gentemot mig?

Har läst för många texter för att önska mig att själen skall få vingar av poem
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Montén