Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda ljus jag har i en värld som skrämmer skiten ur mej




Jag är 46 år gammal

Jag är förtidspensionerad

Jag lider av kronisk trötthet

och tvångstankar

med psykotiska inslag

samt en släng av utmattningsdepression

Vilket ljus ska jag tända i mitt

kompakta mörker?

Finns det en älskande Gud?

Jag vet att jag är förmögen

att älska, och att jag

är värd all ömhet

Det är det enda ljus

i en värld som skrämmer

skiten ur mej!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-02 20:12



Bookmark and Share


  Elwania
Gud eller inte
du är en människa med många
potentialer
som du kanske gömmer bakom all rädsla
2011-11-03

    ej medlem längre
Starkt skrivet !
2011-11-02

  Vici
Ja, det finns en Gud som älskar!

Johannes är bra läsning
och ordspråksboken
tillsammans med ett
levande ljus och en kopp
te...

Kryp upp i fåtöljen
och låt dig föras in i
handlingen.
Go förnöjelse!

Vici
2011-11-02

    ej medlem längre
Du är värd allt guld i världen.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP