Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är större än jag

Det som är större än jag
Ta över mig
Jag lovar att slappna av

Tala genom mig
Min tunga är inte min

Låt oss lämna mig i glömska
Vi som varken är jag eller du

Dränk min röst i det som är större än jag




Fri vers av Simrisia
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simrisia