Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smak av grangud

Torr och skrovlig mot tungan som en motsträvig verklighet
Långt under månen och högt över mig

Sjunger välkända visor på okänt språk

Sticker i gommen som en nåldynas första kyss
På gravar och dörrar de trängs

Mättar mumintroll i vinterdvala

Små små flarn av framtida storhet
Rensas av kurre och spottas av mig

Förgyllda förfalskningar pryder dödsdömda bröder och systrar




Fri vers av Simrisia
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simrisia