Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Support

I brinnande vagnar kom de,

jävlar och drakar ”on order”,

Bakfulla änglar beklagade;

En annan linje för klagomål,

vänligen tryck två och dröj kvar.




Failing all else, sa profeten,

så kommer nån Stor fram till slut,

och rättar de fel som visst blivit;

med ryttare svart, blek och röd,

Fyra miljarder framför i kö.




Uråldrig hissmusik östes,

ur hotline, plats: någonting-högt.

Jag väntade tåligt i skymning,

med gudar från norr och en hund,

Och somnade så, med himlen ”on hold”.




Grå Dager väcker oss mänskor,

draperad i sorgflor och spets,

hon går med Guds skugga och pratar,

om utspillt kaffe på iPhonen

och ett datum som blev lite fel.




Fri vers av Henrik Granlid
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Granlid