Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem stirrar tillbaka genomglaset?


I Spegeln

I spegeln ser du dig själv,
Stirrandes tillbaka
Med förvrängda drag
Utsmetat, förvrängt

I spegeln stirrar din själ tillbaka
Ett ögonblick
En sekund i ett liv
I en evighet

Missfärgad till oigenkännlighet
Smutsig av tankar
Fläckad av sorg
Upplyst av fantasin

Ett rött sken
Starkt, mörkt och skärande
Isandes, stickandes
Bränd hud

Inälvor, blod och tarmar

I spegeln ser du ditt rätta jag
Förvräng till oigenkännlighet
Stirrandes tillbaka




Fri vers av Anekdot
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot