Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har lite funderingar på bidragssamhället som för många känns ganska tryggt men som kanske inte är det om man skrapar lite under ytan


Rätten till dina barn

Är det rätt med ett bidragssamhälle ?

Har någon tänkt på att i samma veva som man
accepterar ett bidragssamhälle så har man
samtidigt avsagt sig rätten till sina barn ?

Rätten till barnen får staten och det är väl
inte mänsklighetens mening, det måste
väl ändå vara föräldrarna som har rätten
till sina egna barn




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP