Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Memoarerna (18) Syskonkärlek

Det är unikt att syskon aldrig bråkar
Det är ännu mer unikt att syskon som
aldrig bråkar kommer nära varandra

Bråk kan faktiskt vara till nytta då man
kommer närmare varandra och lär känna
varandra mer

Storasyster det är försent att börja knabbas nu
men vi måste lära känna varandra
ännu mer

Jag älskar dig




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2011-11-04 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP