Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas skafferi

En salig blandning av minnen
ut från det inre av mig
via tangenternas smattrande
upp på skärmen till dig
- fast du kommer aldrig att läsa

Roliga saker vi gjorde
tråkiga saker vi sa
vilande på armen
när regnet smattrade
- vårt mys bakom rutorna

Nu sänker sig mörkret
dagarna blir kortare
minnena plockas fram
när ljusen tänds i rummet
- jag saknar dig

Undrar om du minns
om du tänker på mig
om du saknar mig ibland
jag hoppas på det
- att du kommer tillbaka




Fri vers av AjBi
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-04 23:40



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina, vemodiga minnen.
2011-12-03

  Rosen VIP
fina minnen i saknadens tecken...
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi