Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV

 

 





visst
att ta livet av sej
kanske vore ett uppror
ett nej
i sej
men jag vägrar 
att ge upp
& jag bekänner mej till
den älskande stam
som krigar för 
själen
för det heliga
det sanna & goda
för kärleken & rättvisan
orden förbereder 
oss
för handling
& förvandling
efter strid
kommer
också frid
så bröder & systrar
låt er inte sövas
idag
som är den 
rätta dagen
för
liv







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-05 14:53



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Härligt att läsa
2011-11-05

    ej medlem längre
Underbara ord....tack Johan, det är alltid krydda i dina texter!
2011-11-05

  Z dotter
Skrev en på samma tema. Intressant sammanträffande, är det vädret månne? ;)
2011-11-05

  Seglaren
Härligt, Johan
2011-11-05

    glasa VIP
WOW,
vad rungande härligt att läsa.
2011-11-05

    Lynx
Så ska det låta :) !
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP