Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i livet

När allt är stilla, även löven
Som annars dansar i takt med vinden
När allt är stilla, även jag
Som spolas iväg av gatlyktors ljus.

Den har mig, äger mig
äter mig och livnär sig på mig
Den har mig, upptar min tanke
finns i min upplevelse, illusion av verklighet

När allt är stilla, även löven
ligger döda, färglada på marken
När allt är stilla, förutom röken
som långsamt stiger mot avgrunden




Fri vers (Fri form) av Anekdot
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anekdot
Anekdot