Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring


Jag fann dig!

Jag sökte dig utan att veta vem du var

Ödet följde mig till dig

Jag höll fast vid ödet en lång tid

För tålamod krävdes för att hitta dig

Jag visste att du fanns där ute

Och väntade på mig!

Jag har väntat länge nu

och fann dig till slut!




Fri vers av Helena Håkansson
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-07 17:37



Bookmark and Share


    Anneli A
Skam den som ger sig!! :)
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Helena Håkansson