Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du kvar?

Du fick mig att känna mig vacker och speciell.

Du var inte som alla andra.

Ingenting skulle få förstöra den känslan.

Din kärlek gjorde mig stark.

I din famn var jag trygg.




Fri vers av Helena Håkansson
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-11-25 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Håkansson