Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång


En säng
en gemensam dröm

En sång
en fin liten klang

av samvaro
och mjuka kyssar

En kram
med buller och bång.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP