Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta är vad det är




Aforismer 8nov11

Du får inga chanser om du inte är beredd på att ta risker.

När en politiker väl hamnat vid köttgrytorna, duger inte salladsbladet längre, om än aldrig så vitamin- och fiberrikt.

Klockan mäter inte vår tid – den hackar sönder och äter den.

Ljuset i tunneln kan lika gärna vara ett expresståg.

Idag är få beredda att betala priset för en djupare kärlek, trohet, tillit.

Om du vill sova på saken så effektivt som möjligt, bör du sova på magen.

Sjöscouten vet av egen erfarenhet att det kan göra ont när knopar brister. Varför skulle annars vågen tveka?

Stavar du fel på snäll får du smäll.

Sexscener på film i forna dagar gick som tåget. Därav uttrycket ”tunnelseende”.

Bara du vet vad du gör behöver du inte göra särskilt mycket – eller ens något alls. Den gör inte fel, som inte gör något alls.

Vardagens folk har sällan fallskärm – de får lita till eventuella skyddsnät.

Det är skönt för poeter att få sovra. Vissa borde göra det i högre grad.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP