Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom och urblåst




Ensam

Isolerad

Själens mörka natt

Tillsammans med en älskad katt

Trött intill döden

Lyssnar på AC DC

Vill supa mej full

men har inga pengar

Väldigt långt till

alla människor

Halvt psykotisk

Ligga stirra tak

Ingen intuition

Meningslöst liv

Halvzombie på mediciner

Gud hjälp mej

Känner bara en dov

malande oro

Drömde mardrömmar inatt

Mitt så kallade liv

känns som ett straff

Kanske för något jag

gjort i ett annat liv?

En dålig dag

Känner mej låg

Värdelös

Borde ringa någon

Bryta isoleringen

Förmår mej inte

Känner mej tom och urblåst

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-08 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När det är mörkt å inte är inspirerat, vill kanske Gud prova dig. Glöm inte bönen. Bön är glädje, säger Moder Teresa.

Läs Thomas a Kempis. Läser honom nu och blir inspirerad att dikta! Han förklarar nämligen dimman å hålösheten/ Lycka till!
2011-11-08

  Elwania
no good time
förstår jag
fast i morgon.....
kanske det är okej
AC DC
skönt att dom finns
lite rocknroll kan hjälpa på
när man ha en skitdag
2011-11-08

    ej medlem längre
Naket, självutlämnande och smärtsamt...dina ord gör ont att läsa. Sänder alla varma tankar till dig.
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Berör..
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP