Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Av samma skrot & korn"

En dialog utan flyt
Vitt skilda intressen
Två fantastiska drömmare
Med ögonkontakt
Av samma skrot och korn

Anpassningsbar

Tillsammans slipas diamanten
Som till slut får sin utdelning




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-11-08 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP