Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUSTAD TILL KAMP !

De kommer i flock
dessa flockdjur

Helt utan förvarning
så är de bara plötsligt där

Men jag är utrustad från
topp till tå och tar upp kampen

Det slutar alltid lyckligt
Jag vinner alltid

Jag och kampen mot dammråttorna !




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 22:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hi,hi.. ja de är ena hemska husdjur de där dammråttorna :)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP