Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70-talisterna har inte glömt ....

Olika individer
i det fyrkantiga rummet
Olika energier
Vissa syns och hörs knappt
Vissa hörs hela tiden
Vissa lyssnar
Medan andra bara pratar
Plötsligt kommer det in
en person som tar allas
energi och uppmärksamhet
...Det är Flor-tanten !




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-08 22:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jo, tyvärr, -70-80 och de tidiga 90-talisterna sitter alla i samma båt, de HAR GLÖMT vad SOLIDARITET är för något ! Eller så har de ALDRIG förstått ordet..........
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP