Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSPAR

I det regnvåta gräset springer hon fram
Hon vill möta den hon älskar

Springer barfota fram

De möts efter ett precis avslutat dagsverke

Tar av sig sin hatt
och tar emot henne med öppna armar

Hon hoppar upp i famnen
De skrattar tillsammans

Samtidigt som höstförkylningen knackar
på dörren

Sedan kysser de varandra
Två tjejer i ett lite kallt och regnvått gräs
när höstförkylningen lägger sig som
en våt filt över kärlektsparet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 09:20



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Haha den var lite rolig. Man tänker sig straight sen vänder du på allt med det och förkylningen ...
Men sanning =)
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP