Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktsamling nr 2 (13) "Uppdatering av barnasinnet"

En uppdatering av barnasinnet

Att vrida tiden tillbaka
men samtidigt vrida tiden framåt

Många års längtan
Enorm förväntan
Infriande

Full fart från start till mål

Det är så det ska vara när
man får uppleva Tintin i en ny
fantastisk tappning

I en animation som inte liknar
något annat




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 20:11



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Snygg dikt snygg film
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP