Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstslut


Vilset löv virvlar
det sista att nå marken
överst i högen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-10 10:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa något löv måste ju vara sist.....och den känslan kan nog vara vilsen. Bra besjälning av lövet. gillar!
2014-05-18

    ej medlem längre
Sist blir på något sätt först. Fin haiku!
2011-11-11

  Njord
Vemodigt, vacker och ger lite hopp ändå att tiden går vidare. Fint!
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP