Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrardikt

den kinesiska muren
vandrar obönhörligen vidare
i redan upptrampade
vattendrag

bara historien kunde visa sig
och tala om
vilka stigar
som når ut
och vilka skogar
som fäller träd

då kunde vi koppla av
mellan kängorna




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-10 10:40



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vägval kan vara svåra..lättare att gå där någon annan redan trampat---civilkurage:)
2011-11-11

  cilax VIP
fina omvridningar
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson