Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SÅNG FÖR LIVET

En sång för vinden
Som tar dig med på en luftfärd
Över trädtopparna och hustaken

En sång för jorden
Som tar dig till myrar du inte trodde fanns
Får dig att känna doften av mylla

En sång för havet
Som får dig att simma
Som får dig att känna dig viktlös

En sång för solen
Som får dig att kisa
Som får dig att strippa

Allt kunde vara designat av
av Mozart

Men de är du som skapar detta om
du skippar tunnelseendet för en liten stund

© Christer Johansson 2011-11-10





Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 22:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Den här var fin
2011-11-17

  Per Blomqvist
Gillar verkligen vissa bitar härliga metaforer, vi skriver olika du och jag, nä det här är det bästa du gjort som jag läst! I dig it.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP