Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett lättfångat löv blåser jag med

Svaghet
är bara ett bevis
på att styrka
finns




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 15:17



Bookmark and Share


  Svartsilver
som att se saker hos andra
för att inse att livet har många möjligheter.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan