Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något ändrad




Våra själar har befruktat varandra




Du vet att min längtan efter dej

cirkulerar i mitt blod

Du och jag är enda kropp,

våra själar har befruktat varandra

När du uppstår ur askan

är det ur mitt hjärta du

druckit livselexiret

I våra hungriga kyssar

strömmar den heliga magin

I det vinet utplånas vår oro

och lögner, och ondskan

försvinner ur våra sinnen

Lusten och glädjen

blommar och flödar

ur vår kärleks sol

och natten strålar

av ett underbart skimmer

I purpurfloden badar vi

och drömmar vaknar och vi

ler ett gemensamt leende

som spränger alla murar.









Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP