http://www.youtube.com/watch?v=Ar4p2ZqDwik&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna gärna på:

http://www.youtube.com/watch?v=Ar4p2ZqDwik&feature=related




Vargtimmens ömhet





Vi ligger i vargtimmen... min hand smeker

dej lätt över ryggen, jag smeker dej som man

smeker ett barn... du berättar vad du drömt;

att du såg mej som en liten pojke, och att du

kom till mej när jag var ensam, besviken och ledsen,

och att du tog mej i din famn och tröstade mej.

Jag viskar dej de tre orden, kysser ditt öra,

och lägger handen över ditt kön, smeker dej

som jag vet att du vill bli smekt, och himmelen

öppnas för vår gemensamma blick, allt är åtrå

och ömhet, och du tar min hårda lem i din mun,

och när morgonens första ljus skimrar är vi ett,

som om vi alltid varit det, vi var ämnade för varandra,

ödet förde oss samman, jag biter dej i nacken

och du kvider att jag ska fortsätta

Morgonens kärleksarbete utmynnar i ett

paradisiskt crescendo, och vi landar i den nya dagen

fyllt av kärlekens alla möjligheter

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-11 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP