Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbokspoesi


Från Reuben Sallmander till Magnus Krepper

Några av mina uppskattade offentliga personer är:

Reuben Sallmander
Mikael Persbrandt
Leif GW Persson
Per Morberg
Plura Jonsson
Joakim Thåström
Magnus Krepper

De uppskattas inte alls av min andra hälft

Men hon älskar mig ändå för den jag är och vill inte förändra mig

Jag känner samma sak för henne

Det är stort

Det är äkta kärlek

Tänk vad livet vore tråkigt om alla tyckte lika om allt




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP