Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktsamling nr 2 (14) Mårtensafton

Lövet flög förbi fönstret
Inget träd i närheten
kanske var det pumpan
på balkongen ovanför som
ville få uppmärksamhet

Jag sticker ut mitt huvud
från min franska balkong
och tittar uppåt

Min panna blir plötsligt färgad vit
Det var måsen som ville
berätta att det var Mårtensafton




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP